وقتی که به زبان HTML کد مینویسیم. در نهایت این کدها را با پسوند htm ذخیره میکنیم. یعنی کل خروجی کار ما یک یا چند فایل با پسوند htm. میشود. خب نرم افزاری که بتواند فایلهای htm را اجرا کند چه نرمافزاری است؟ مرورگرهای صفحات وب یا همان Web Browser ها.
در حال حاضر بهترین مرورگر دنیا نرم افزار Google Chrome است که کاربران زیادی را به خود جذب کرده است. از دیگر مرورگرهای معروف میتوان به Firefox، Opera، Safari و Internet Explorer اشاره کرد.
پس این نکته مهم را یاد گرفتید که فایل htm که خروجی کار ماست را میتوانیم با مرورگرهای مختلف اجرا کنیم و نتیجه کار خود را ببینیم.
نکته: کدهای html را میتوان با دو پسوند htm و html ذخیره کرد. در عمل این دو پسوند هیچ تفاوتی باهم ندارند اما نکته بسیار مهمی در اینجا وجود دارد. در سیستمهای کامپیوتری اکثر پسوندها ۳ حرفی هستند و ممکن است که بعضی از سیستم ها از پسوندهای ۴ حرفی و غیره پشتیبانی نکنند. پس برای اینکه به مشکلی برنخورید بهتر است همیشه از پسوند htm استفاده کنید.
مفاهیم پایه HTML
کدهای HTML از دهها، صدها و حتی گاهی اوقات هزاران تگ (tag) در کنار هم تشکیل میشود. زبان HTML صدها تگ دارد که هرکدام وظیفه و عملکرد مخصوص به خود را دارند. نگران نباشید، یادگیری این تگها بسیار آسان است و ما از درسهای آینده سعی میکنیم در هر جلسه چند تگ مهم و کاربردی را به شما آموزش دهیم.

تگها چگونه نوشته میشوند؟ چند نوع تگ داریم؟
از لحاظ نوشتن تگها میتوان آنها را به دو دسته تقسیم کرد:
- تگهای جفت
- تگهای تهی
تگهای جفت
تگهای جفت به صورت زوجهای دوتایی نوشته میشوند. به اولی تگ باز و به دومی تگ بسته گفته میشود. هر چیزی که بین این دو تگ قرار گیرد جزو محتوای درون آن محسوب میشود. به مثال زیر دقت کنید: